Бекатон, огради и надворешни елементи

Бекатон плочки , ивичници и жандањери за брзо и лесно поплoчување на секаков вид надворешни површини,одддаваат природен изглед на дворот,ја пропуштаат водата кон почвата,издржливи на атмосферски и механички влијанија со што ги прави идеални за дворни и други видови на надворешни површини

Showing the single result