Гипс Картон

Брза и лесна изведба, едноставни форми, лесни решениа безброј можности и идеи… Гипс картон облогите се покажаа како одлично решение за вашиот дом и деловен простор овозможувајќи лесно моделирање и комбинирање на просторот во кој живееме и работиме.