Сертификати

Почитувани потрошувачи, поради природата на градежните работи, случајни погрешни пресметки и непредвидени проблеми неретко се случува купувачот да има вишок од еден а недостаток од друг производ.

Во вакви случаи “Го-Го” кооперација им излегува во пресрет на своите купувачи со програмата замена на купен производ.

  • замена на купен производ се врши во рок од 15 дена од моментот на купувањето, од понеделник до петок после 16.00 часот
    замената се врши исклучиво со фискална сметка или валиден документ.
  • замена на производите се врши доколку тие не биле употребувани, не се оштетени или отпаковани и доколку е зачуван нивниот изглед и својства.
  • не се заменуваат: производи кој се на распродажба и намаление, специјални порачки, производи кој се мерат и продаваат отпаковани.

“Го-Го” кооперација гарантира за своите производи, секој наш производ е селектиран и подложен на неколку филтри за квалитет пред да биде ставен на продажба. За нашите купувачи во зависност од природата и типот на производ обезбедуваме

garancija

  • фабрички гаранции за употреба
  • сертификати за квалитет од производител
  • сертификати за сигурност од Градежниот Институт Скопје
  • со задоволство ке ви помогнеме за било какви дополнителни информации или совети за карактеристиките, својствата, начинот на вградување и користење на нашите производи